Vitruviuksen miekkonen

Kamppailulajien kameleontti ja Suomen Bas Rutten eli Jaakko Dahlbacka soitteli ja kysyi kuvitusta kolumniensa kylkeen, joita hän kirjoittaa FightSport-lehteen. Kolumnit ovat humoristisia mutta asiantuntevia, onhan miekkonen antanut luvalla piestä itseään 90-luvulta asti.

Olen tuntenut Zeikon kohta 30 vuotta, ja karikatyyria oli helppo lähteä hahmottelemaan.  En muista kumpi heitti idean Vitruviuksen miehestä (joka on myös tatuoitu Zeikon selkään), mutta siitä se sitten lähti.

Työnkulku oli hyvinkin tavanomainen: tussiluonnoksesta Illustratoriin ja sieltä Photoshoppiin jälkikäsittelyyn.  Kyllä, olen ihan tyytyväinen.

© Topi Kairenius

© Topi Kairenius

jd_kolumni_2013_600x600

2 vastausta artikkeliin “Vitruviuksen miekkonen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *