Tarja ja Tero Torakka in memoriam

Hyönteiskokin pitkäaikaiset apurit, madagaskarintorakat Tarja ja Tero ovat poissa. Lähes neljän vuoden ikään ehtinyt parivaljakko menehtyi 12. joulukuuta, tyylilleen uskollisena, viihdeohjelman kuvauksissa.

Lukemattomia ötökkätapahtumia kiertäneet sympaattiset höntiäiset ihastuttivat kansaa edistäen hyönteismyönteisyyttä Suomessa ja ulkomailla, parantaen samalla torakoiden keljua mainetta.

Salamavalojen välkkeestä nauttinut Tero tuli tutuksi muun muassa aamutelevisioista, MTV Possesta ja Arto Nybergin vappushowsta. Kansainvälinen yleisökin tuli hurmattua eestiläisissä ja saksalaisissa lifestyle-julkaisuissa. Molemmat torakat tunnettiin ahkerina reissaajina. He riemastuttivat vekaroita ja varttunuttakin väkeä Vihtiä, Tamperetta ja Oulua myöden. Pariskunta osasi edustaa sulavasti niin demarinuorten kesäjuhlilla kuin Fotografiskan tähtikokkien kanssa.

Hisss, hisss, hissss – Tero Torakka

Snapchatissakin usein seikkailleet torakat saivat kosolti fanipostia, ja monet muistavat vieläkin helmikuisen jännitysnäytelmän Teron kadottua. Etsintätoimia johdettiin Teksasista, ja viikon kuluttua Tero löytyikin keräyspaperikorista.

Säyseä Tarja muistetaan hartaana viinin ystävänä, ja kerran hän viettikin kokonaisen viikonlopun kalliolaisen taidegallerian ikkunalaudalla nauttien ympäröivästä bohemiasta.

Fanien ja isäntäperheen lisäksi kaikkien aikojen superparia jäävät haikailemaan poismenoa edeltävänä viikonloppuna syntyneet 19 torakkataaperoa. Yllekirjoittanut juhlii poikueen syntymää ja muistelee Tarjaa ja Teroa lauantaina 17.12. heidän kantabaarissaan Brewdog Helsingissä, joka viettää samalla 2-vuotispäiväänsä. Saa liittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *